Hakuehdotuksia

ProMinent Interbad 2016 -messuilla: Huuhtele – nyt myös klooridioksidilla

Elokuu 2016

Suodattimen desinfiointi klooridioksidilla takaisinhuuhtelun yhteydessä on sallittua standardin DIN 19643 päivityksen jälkeen. Se tarjoaa ihanteelliset käyttömahdollisuudet klooridioksidilaitteistolle Bello Zon® CDLb. Käyttäjät hyötyvät sen erittäin pienestä tilan tarpeesta, maksimaalisesta taloudellisuudesta ja korkeasta käyttövarmuudesta! Stuttgartin Interbad 2016 -messuilla, 27.–30. syyskuuta 2016, laitteisto on yksi kohokodista ProMinentin messuosastolla D70, hallissa 3.

Erinomaisella 99 prosentin hyötysuhteella klooridioksidilaitteisto Bello Zon® CDLb pärjää erittäin vähäisellä kemikaalien käytöllä. Syy siihen on laitteiston erittäin innovatiivinen rakenne, joka suljettujen prosessien ansiosta, suljetut kaasuprosessit mukaan lukien, varmistaa erittäin hyvän käyttövarmuuden.

Tuotetun kloorittoman klooridioksidiliuoksen vahvuus pysyy muuttumattomana myös säilytyksen aikana. Näin klooridioksidin välivarastointi on mahdollista vahvuudella 1 000 tai 2 000 mg/l sisäisessä tai ulkoisessa säilytysmoduulissa. Säilytysmoduulissa varastoidun klooridioksidin ansiosta laitteistoa ei tarvitse mitoittaa huippukuormituksen vaan keskikulutuksen mukaan. Tämä alentaa kustannuksia huomattavasti tavanomaisiin laitteistoihin verrattuna.

Sopivat tuotteet

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

News ja Events

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt