Hakuehdotuksia
ProMinent Interbad 2016 -messuilla: Uusi UV-laitteisto – desinfioi luotettavasti ilman kemikaaleja

Elokuu 2016

ProMinent on jatkokehittänyt luotettavia UV-laitteistojaan ja esittelee 27.–30. syyskuuta 2016 uuden UV-laitteistonsa Interbad-messuilla Stuttgartissa hallissa 3, osastolla D70: Dulcodes MP, jonka läpivirtauskapasiteetti on jopa 569 m3/h. Edeltäjiinsä verrattuna laitteiston edut ovat sen pieni koko, lisätoiminnot sekä sitoutuneen kloorin tehokas poisto.

Parhaan mahdollisen energiatehokkuuden takaamiseksi Dulcodes MP on varustettu tehokkailla keskipainesäteilijöillä sekä eri tehoasteilla, jotka ovat käsin kytkettävissä tarpeen mukaan. Näin se takaa sitoutuneen kloorin tehokkaan fotokemiallisen poiston uimavedestä. Pitkällä aikavälillä toimintavarma UVC-anturi valvoo säteilijöiden tehoa, putkien likaisuusastetta sekä veden laadun muutoksia. Automaattinen tai manuaalinen pyyhkäisyjärjestelmä poistaa tehokkaasti kerrostumia putkista.

Monipuoliset asennusvaihtoehdot

Vapaavalintaisen asennusasennon ansiosta tämän erittäin pienikokoisen inline-laitteiston asennus on vaivatonta, ja se on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin. Reaktorin älykkään rakenteen ansiosta ulospäin ei synny UV-säteilyä. Sen takia Dulcodes MP on mahdollista asentaa jopa suoraan muoviputkeen. Konventionaalinen ja erittäin vankkatekoinen ohjaustekniikka kestää ongelmitta myös tekniikkatilojen vaativat olosuhteet, joissa ilma on kuumaa ja kosteaa sekä täynnä voimakkaita kemikaaleja.

Vakuuttavat edut

Uusi mukavuusohjaus, joka on varustettu lukuisilla analogisilla ja digitaalisilla liittymillä, on helppo integroida korkeamman tason ohjausjärjestelmään. Vielä yksi etu: laitteiston huolto toiselta sivulta on helppoa ja nopeaa. Mutta laitteiston tärkein ominaisuus pysyy kuitenkin samana: Se hajottaa sidotun kloorin erittäin tehokkaasti! Sen takia silmät, nenä ja iho eivät enää ärsyynny, ja samalla päästään eroon tyypillisestä epämiellyttävästä uima-allashajusta.

Ota meihin yhteyttä

Kyösti Putkinen

Toimitusjohtaja, ProMinent Finland Oy

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

+358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
Sukunimi  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

News ja Events