Hakuehdotuksia

Painovoimasuodatin

Tehtävä: suodatus. Keino: painovoima.

Olipa kyse jäähdytysveden suodatuksesta, virtaus-, käyttö- tai juomaveden käsittelystä tai kaivoveden raudanpoistosta – ProMinent-painovoimasuodatuslaitteistot soveltuvat lähes kaikkiin suodatustehtäviin. Hyvä uutinen: ei energiankulutusta, kuluvia osia eikä kulutusmateriaaleja. Tämän taloudellisemmaksi ei enää tule.

Hyvästi haitalliset aineet!

Luonnossa vesi on jatkuvassa kierrossa. Pehmeää sadevettä työntyy pinnan läpi, pääsee kosketuksiin kallion, luonnollisten ja keinotekoisten materiaalien kanssa. Tämän vuorovaikutuksen aikana veteen päätyy erilaisia suspendoituneita aineksia ja liuenneita hiukkasia, orgaanisia ja epäorgaanisia yhdisteitä. Haitalliset aineet voivat aiheuttaa vahinkoa vettä käytettäessä ja sen vuoksi ne on poistettava vedestä. Juuri tähän ongelmaan ProMinentin vedenpehmennyslaitteistot ja vedensuodattimet tarjoavat ratkaisun.

Esimerkiksi: hiekkasuodatus

Painovoimasuodatin INTERFILT® SK on avoin hiekkasuodatuslaitteisto, jossa on paine-ero-ohjattu vastahuuhtelu ja integroitu vastahuuhteluvesisäiliö. Tämän suodatuslaitteiston avulla veden puhdistaminen tapahtuu äärimmäisen taloudellisesti. Myös tässä edut ovat selvästi nähtävissä: ei energiankulutusta (virtaa, paineilmaa jne.), ei kulutusmateriaaleja, ei kuluvia osia, ei huoltokustannuksia. Suodatinasiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Tuotteet

Painovoimasuodatin

Suodattimen tuottomäärä 6,5 – 62,0 m3/h

Painovoimasuodatin INTERFILT® SK on avoin hiekkasuodatuslaitteisto äärimmäisen taloudelliseen vedenkäsittelyyn. Suodatinlaitteisto työskentelee paine-ero-ohjatulla paluuhuuhtelulla ja integroidulla paluuhuuhteluveden syötöllä. lisätietoja

Tuotteen edut

  • Ilman säätölaitteita: Toimintojen suodatus/paluuhuuhtelu ja jälkihuuhtelu toteuttamiseen suodatin ei tarvitse lainkaan liikkuvia osia, kuten venttiilejä, virtausmittareita, säätö- tai näyttölaitteita
  • Ilman pumppuja: Tarvittava paluuhuuhtelumäärä varastoidaan suodattimen sisäiseen varastointitilaan. Tämä tekee paluuhuuhtelupumpun tarpeettomaksi.
  • Ilman paineilmaa, painevettä ja sähköenergiaa: Suodatin suorittaa kaikki toiminnot valvotusti ja itsenäisesti
  • Ilman käyttöhenkilökuntaa: Suodatin toimii täysin automaattisesti ilman ulkopuolisia toimenpiteitä
  • Ilman kuluvia osia: Ei liikkuvia osia, ei kulumista.

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


toinen tuote +
Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
Sukunimi  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now