Hakuehdotuksia

Tarkat mäntäannostelupumput

Annostelupumppu tarkalla näppituntumalla

Annostelee vakaasti, erittäin tarkasti ja turvallisesti mikrolitroina: ProMinentin uusin sukupolvi, tarkat mäntäannostelupumput. Ne toimivat tuottomäärillä 150 – 1 500 ml/h, 60 – 20 bar ja jopa 1 μl/isku yksittäisiskuannostus on mahdollinen. Iskutaajuus on portaattomasti säädettävissä välillä 1 isku/h - 100 iskua/min.

Pumppu omassa elementissään

Tämä pumppu on ihanteellinen valinta tilanteisiin, joissa annostellaan jatkuvasti pienen pieniä nestemääriä (alk. n. 0,02 ml/h), esim. laboratorioissa ja jalostusteollisuudessa. Lisäksi työprosessit voidaan helposti organisoida: ProMinent tarjoaa pumppuun lisävarusteena Process Timerin, miellyttävän vaihtoehdon aikakytkentäkellolle tai PLC:lle. Lisävarusteena saatavana on myös PROFIBUS®-liitäntä liittämiseksi prosessijärjestelmiin. Pumppu tarjoaa kaiken, mitä keksiä saattaa.

Pumpun valintaopas

Pumppuvalikoima on valtava: 80 toimialaa, 100 000 tuotetta, rajattomasti käyttötarkoituksia. Jotta löytäisit sopivan annostelupumpun helposti, ProMinent on laatinut pumpun valintaoppaan. Näin löydät muutamalla hiiren napsautuksella valikoiman sopivia malleja.

Näin se tapahtuu

Anna ensin syöttömäärä ja vastapaine. Pumpun valintaopas näyttää kaikki valintaan sopivat annostelupumput. Voit valita näyttötavaksi joko luettelon tai yksityiskohtaiset tiedot. Tietopankkiin on tallennettu kaikki ProMinentin magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput, prosessiannostelupumput ja letkupumput. Ne on jaettu yli 30 erilaiseen mallisarjaan.

Oikea pumppu

Rajaa hakuasi lisää ja napsauta erilaisia valintakriteerejä. Onko sinulla mielessäsi tietty toimiala, käyttötapa, välitettävä aine tai viskositeetti? Tai tullaanko pumppua käyttämään esimerkiksi räjähdysvaarallisilla alueilla? Muutamalla napsautuksella löydät toivepumppusi pumppujen valintaoppaasta.


Suoraan pumppuoppaaseen

Tuotteet

Tarkka kalvoannostelupumppu mikro delta®

Tuottomäärä 150 – 1 500 ml/h, 60 – 20 bar

Tarkka mäntäannostelupumppu mikro delta® annostelee turvallisesti, erittäin tarkasti ja vakaasti mikrolitroina – uuden sukupolven magneettitoiminen annostelupumppu. Puolikkaan iskupituuden ja kaksinkertaisen iskutaajuuden ansiosta korkeammat paineet ovat mahdollisia kuin edeltävässä mallissa. lisätietoja

Tuotteen edut

  • Sopii ihanteellisesti jatkuvaan pienten määrien annosteluun alk. n. 0,2 l/h
  • Mukauttaminen olemassa oleviin signaaligeneraattoreihin ulkoisen ohjauksen avulla potentiaalittomien kontaktien kautta, joissa impulssialennus- ja korotus
  • Ulkoinen ohjaus normisignaalilla 0/4 - 20 mA, signaaliarvon kohdistus iskutaajuuteen säädettävissä
  • Työprosessien organisointi mukavaa valinnaisen Process Timerin avulla – vaihtoehto aikakytkentäkellolle tai PLC:lle
  • Valinnainen PROFIBUS®-liitäntä prosessijärjestelmiin
  • Lähes kulumaton magneettikäyttö: ylikuormitusvarma ja taloudellinen

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

+358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


toinen tuote +
Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
lastname  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin

Sovellukset