Hakuehdotuksia

Paineilmakäyttöiset annostelupumput

Ei sähköisiä komponentteja

Kaikkialla, missä ei ole sähköenergiaa käytettävissä, paineilmakäyttöiset kalvoannostelupumput ovat paras valinta. Paineiskulla paineilma syötetään kalvolle ja tämä lyö sitä PTFE-pinnoitetulla annostelukalvolla. Imuiskua varten kalvoa liikutetaan jousivoimalla. Syöttömäärä määrittyy iskunpituuden ja iskutaajuuden perusteella. Tyypillisiä käyttöalueita ovat elintarvikkeiden käsittely, pinnoiteteollisuus, autopesulat ja lannoitteiden annostelu maataloudessa.

Mikä tekee niistä erityisiä?

Siellä, missä ei ole sähköistä syöttöjännitettä, ilmakäyttöiset pumput ovat verraton vaihtoehto. Ne kykenevät jopa 180 iskua minuutissa iskutaajuuteen ja niiden jousikuormitteiset venttiilit soveltuvat myös korkeaviskoosisille aineille. Todellisia moniosaajia, jotka on saatavana materiaaliversioina PVDF ja haponkestävä teräs.

Pumpun valintaopas

Pumppuvalikoima on valtava: 80 toimialaa, 100 000 tuotetta, rajattomasti käyttötarkoituksia. Jotta löytäisit sopivan annostelupumpun helposti, ProMinent on laatinut pumpun valintaoppaan. Näin löydät muutamalla hiiren napsautuksella valikoiman sopivia malleja.

Näin se tapahtuu

Anna ensin syöttömäärä ja vastapaine. Pumpun valintaopas näyttää kaikki valintaan sopivat annostelupumput. Voit valita näyttötavaksi joko luettelon tai yksityiskohtaiset tiedot. Tietopankkiin on tallennettu kaikki ProMinentin magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput, prosessiannostelupumput ja letkupumput. Ne on jaettu yli 30 erilaiseen mallisarjaan.

Oikea pumppu

Rajaa hakuasi lisää ja napsauta erilaisia valintakriteerejä. Onko sinulla mielessäsi tietty toimiala, käyttötapa, välitettävä aine tai viskositeetti? Tai tullaanko pumppua käyttämään esimerkiksi räjähdysvaarallisilla alueilla? Muutamalla napsautuksella löydät toivepumppusi pumppujen valintaoppaasta.


Suoraan pumppuoppaaseen

Tuotteet

Paineilmakäyttöinen annostelupumppu Pneumados

Tuottomäärä 0,76 – 16,7 l/h, 16 – 2 bar

Pneumados annostelupumpussa on paineilmakäyttöinen käyttökoneisto ja sitä voidaan käyttää paikoissa, joissa ei ole sähköistä syöttöjännitettä, imuisku tapahtuu jousivoimalla. lisätietoja

Tuotteen edut

  • Sähköinen syöttöjännite ei tarpeen
  • Materiaaliversiot PVDF ja haponkestävä teräs
  • Iskutaajuus enint. 180 iskua/min
  • Jousikuormitteiset venttiilit korkeaviskoosisille aineille

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

+358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Sulje lomake

Kysely

Henkilötiedot


toinen tuote +
Liitetiedosto Maximum file size 10 MB
Lataa toinen tiedosto

Henkilötiedot


Tarkista antamasi tiedot ja täytä kaikki pakolliset kentät.
*Pakolliset kentät

Tarkista ja lähetä


Henkilötiedot:
Nimitys
Titteli
lastname  
Etunimi  
Yritys
Asiakasnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Katu
Kadunnumero
Postitoimipaikka  
Maa
Takaisinsoitto Kyllä

Askel takaisin