Hakuehdotuksia

Ready for you – Intohimoista pioneerihenkeä

ProMinent – Annostelutekniikan ja vedenkäsittelyn ammattilaiset

Innostavia ideoita, teknisiä innovaatioita yhdistettynä pioneerihenkeen ja intohimoon: Sitoutuminen ja tahto kehittää maailmaa huipputekniikan avulla on tehnyt meistä annostelutekniikan ja vedenkäsittelyn asiantuntijoita maailmanlaajuisesti.

Siksi heidelbergiläinen yrityksemme on enemmänkin kokonaisratkaisujen tarjoaja, kuin vain pelkkä pumppujen toimittaja. Kuten iskulauseemme "Ready for you" toteaa, sitoudumme tukemaan asiakkaitamme laajalla tietotaito- ja palvelutarjonnallamme.

Prof. Dr. h. c. Viktor Dulger perusti yrityksensä Heidelbergissä vuonna 1960. Hänen missionsa oli etsiä teknisiä toteutustapoja juomaveden tuotantoon ja regenerointiin. Aluksi "Chemie & Filter GmbH" valmisti fosfaatinannosteluun liittyviä tuotteita ja vesisuodattimia. Vuonna 1968 merkitsi käännekohtaa yrityksen historiassa. Professori Dulger kehitti ensimmäisen elektronisen magneettitoimisen annostelupumpun: Siihen aikaan vielä pienelle yritykselle "ProMinent electronics" -malli merkitsi läpilyöntiä markkinoilla. Se mahdollisti ensimmäistä kertaa kemikaalien säästämisen useissa prosesseissa. Myöhemmin se jopa antoi nimeensä yritykselle.

Perinteenä innovaatio

Tätä pioneerihenkeä pidettiin elossa Heidelbergissä tulevien vuosikymmenien aikana. Vähitellen ProMinent siirtyi myös veden desinfektioon otsonaattoreiden tai käänteisosmoosilaitteistojen avulla. Tuotevalikoimaa täydensivät mittaus- ja säätötekniikka, ennen kuin esim. kloorin mittaukseen käytetyt anturit mahdollistivat täydellisiä säätöjärjestelmiä. Samanaikaisesti yrityksemme kasvoi. USA:han perustettiin ensimmäinen tuotantolaitos jo 1976. Ensimmäinen sivukonttori avattiin Singaporessa vuonna 1980 ensimmäinen sivukonttori – ja lisää oli tulossa. 2000-luvulla yritykseen saatiin runsaasti lisää erikoisosaamista hankkimalla Tomal, ruotsalainen kuiva-aineiden annostelulaitteisiin erikoistunut yritys ja alankomaalainen kloorielektrolyysilaitteistojen valmistaja Van den Heuvel.

Yrityksen perustajan jälkeläisten, Dr. Rainer Dulgerin ja Prof. Dr. Andreas Dulgerin johdolla meistä on tullut laajan tuotantovalikoiman hallitsevan annostelutekniikan valmistaja ja luotettava yhteistyökumppani vedenkäsittelyn alalla. Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka tehokkaimmalla ja käytännöllisimmällä tavalla yhdistävät komponentit, järjestelmät ja teknologiat annosteluun sekä vedenkäsittelyyn. Luonnonsuojelu ja kestävän kehityksen periaatteet ovat tässä yhteydessä keskeisiä tekijöitä.

Veden käsittely ja desinfiointi: Valmis 21:lle vuosisadalle

Veden desinfiointia varten – yksi 21:sen vuosisadan suurista haasteista – tarjoamme kaiken tarvittavan jo tänään. Kyseessä ei ole ainoastaan juomaveden desinfioiminen, vaan myös käyttöveden ja tuoteveden desinfiointiin teollisuussovelluksissa sekä jäähdytys- ja uima-allasvesien desinfiointiin tarvitaan ratkaisuja. Meillä on ratkaisut joka toimialalle ja jokaiseen ongelmaan.

Käyttämämme menetelmät perustuvat klooridioksidiin ja otsoniin, UV-valoon ja elektrolyysiin sekä ultrasuodatukseen. Myös desinfiointiteknologioiden yhdistäminen on mahdollista: Sen ansiosta asiakkaamme saavat teknologiasta riippumattomia, innovatiivisia järjestelmiä, joissa yhdistävät turvallisuus ja ympäristöystävällisuus tehokkuuden ja kestävän kehityksen periaatteiden kanssa. Samalla käyttökustannukset laskevat ja taloudellisuus kasvaa.

ProMinent lisäarvo-palvelut

Olipa tuotevalikoima kuinka edistynyt tahansa, tarvitaan siihen asiakasta tukevia palveluja. ProMinentin tarjoaa kokeneiden sovellusasiantuntijoiden palveluja pätevästä puhelinneuvonnasta aina henkilökohtaiseen tekniseen neuvontaan. Konsulttimme avustavat laitteistojen suunnittelussa, pumppujen sovelluskohtaisessa konfiguroinnissa ja kokonaisratkaisujen kanssa. Tarjoamme kattavat asiakaspalvelut paikan päälle maailmanlaajuisesti. Tunnusomaisia arvojamme ovat sitoutuminen ja tahto muuttaa maailmaa huipputekniikan avulla.

Ota meihin yhteyttä

Kyösti Putkinen

Toimitusjohtaja, ProMinent Finland Oy

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890 

News ja Events

1 2