Hakuehdotuksia

Linna-loma Mozart-kaupungissa

Duke Ellington, Helene Fischer tai sittenkin mieluummin Mozart? Kuvankauniin salzburgerilaisen Hotel Schloss Mönchstein elektrolyysilaitteisto CHLORINSITU® III varmistaa uima-allasveden varman ja taloudellisen desinfioinnin.

Uinti näkymällä

Vaikka ehkä mieluummin kuuntelet jatsia tai iskelmiä, Salzburg on monessa mielessä käynnin arvoinen. Ylellinen Hotel Schloss Mönchstein, josta on fantastinen näkymä Mozart-kaupungin yli, on yksi parhaista osoitteista. 2000-luvun alussa omistaja vaihtui. Ison puiston keskellä sijaitseva historiallinen rakennus saneerattiin kahdessa vaiheessa ainutlaatuiseksi kaupunkihotelliksi – 24:llä hyvin varustetulla sviiteillä, monitoimisella konferenssitilalla sekä ylellisellä kylpyläosastolla.

Erityisluokan hotelliin kuulu tietysti myös houkutteleva uima-allas. Toisessa rakennusvaiheessa ulkoalue täydennettiin ainutlaatuisella Infinity-altaalla, josta on mahtava näkymä Salzburgin yli sekä porealtaalla joka on käytettävissä vuoden ympäri. Valittaessa laitteistotekniikkaa hotellin johto piti erityisen tärkeänä vedenkäsittelyjärjestelmän tilan säästävyyttä, vankkatekoisuutta ja käytön taloudellisuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

Perustiedot

  • Ylellinen kaupunkihotelli 24:llä sviitillä, konferenssitilalla ja kylpyläosastolla
  • Täydellinen vedenkäsittely- ja desinfiointijärjestelmä kahdelle ulkoilma-altaalle
  • Ympäristöystävällinen ja taloudellinen käyttö vankalla laitteistotekniikalla

Nykyaikainen, ympäristöystävällinen, taloudellinen

Neljän viikon asennusajan jälkeen myös uima-allas otettiin käyttöön ajoissa avajaisiin toukokuussa 2014. Uima-allasveden luotettavaan käsittelyyn ja desinfiointiin käytetään pääasiallisesti seuraavia komponentteja ProMinetilta: Kompakti CHLORINSITU® III elektrolyysilaitteisto, yhteensä viisi Beta® ja delta® magneetti-kalvoannostelupumppua sekä yksi DULCO®flex DF4a letkupumppu saostusaineiden annosteluun. Koko latteistotekniikan ja molempien säätöpiirien ohjaus tapahtuu suorituskykyisellä DULCOMARIN® II mittaus- ja säätöjärjestelmällä. Se mittaa jatkuvasti ja säätää tarkasti tärkeät hygieniaparametrit, kuten pH-arvon, Redoxin, kloorin ja johtokyvyn.

Ympäristöystävällisellä alipainemenetelmällä elektrolyysilaitteisto CHLORINSITU® III tuottaa harmittomasta keittosuolasta ja vedestä hypokloriittiliuoksen pienellä kloridi- ja kloraattipitoisuudella. Tämä varastoidaan säiliössä ja annostellaan sieltä tarpeen mukaan erilisellä annostelupumpulla. Koska prosessi tapahtuu paikan päällä uima-altaan vieressä, vaarallisten kemikaalien kuljetus, varastointi ja käsittely jäävät pois - merkittävä etu varsinkin hotellialalla.

Suola keitossa

Hauska sattuma siis, että juuri se halpa ja vaaraton raaka-aine, joka kerran antoi Mozart-kaupungille sen nimen, myötävaikuttaa laitteiston taloudelliseen käyttöön ja pienentää kemikaalikulutusta uima-allasveden pH-arvoa säädettäessä. Muita ultramodernin vedenkäsittelylaitoksen etuja ovat keskitetty ja vaivaton valvonta älypuhelimella ja tabletilla sekä ylimääräinen energiansäätömahdollisuus aukioloaikojen ulkopuolella ns. ECO-tilassa.

  • Ympäristöystävällinen ja vaaraton desinfiointi elektrolyysilaitteistolla CHLORINSITU® III
  • Taloudellinen uima-allas toiminta ylimääräisellä kemikaalien säästöllä ECO-tilassa
  • Erinomainen vesilaatu tuottaa myönteisen palautteen hotellivierailta

»Olemme iloisia, että asiakkaamme reagoivat erittäin myönteisesti uuteen uima-altaaseemme. Ainutlaatuinen maisema ja erinomainen vedenlaatu saa osakseen paljon kiitosta. Uima-altaan käyttäjien mukaan vesi tuntuu erityisen miellyttävältä iholla.« -  Samantha Teufel, hotellinjohtaja

Käytetyt tuotteet - Linna-loma Mozart-kaupungissa

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt