Hakuehdotuksia

Happohyökkäys lian kimppuun

Junille on omat pesulaitteistonsa. Ne pureutuvat likaan kovemmilla aineilla kuin autonpesulaitteet: Esimerkiksi junan jarrujen rautajäämät poistetaan suolahapolla. Sitä on annosteltava tarkasti.

XXL-koon pesulaitteistot

Lähi- ja kaukojunat on puhdistettava säännöllisesti. Puhdistusaineena käytetään tavallisten emäksisten puhdistusaineiden ja happojen tarkkaa seosta. Seokset yksittäiset aineosat on mukautettava käyttötarpeeseen. Esimerkiksi kesällä on käytettävä lisäainetta, joka irrottaa hyönteiset junan keulasta. Saksan Memmingenissä toimiva Otto Christ AG kuuluu XXL-kokoisten pesulaitteistojen johtaviin valmistajiin Euroopassa. Heinäkuussa 2011 yritys otti käyttöön junien pesulaitteiston Hallen kaupungissa. Laitteiston puhdistusaineet annostellaan ProMinentin tarkalla annostelulaitteistolla.

Perustiedot

  • Junien pesulaitteistot
  • Emäksisten ja happamien puhdistusaineiden annostelu
  • Annostelulaitteisto sisältää 3 kokoonpanoa, joissa on moottoritoimiset Sigma/ 2 -kalvoannostelupumput: 2 kokoonpanossa on 3 pumppua ja yhdessä kokoonpanossa 1 pumppu
  • Keruuallas pitää ympäristön puhtaana
  • Luotettava annostelu, jota voi säätää tarpeen mukaan käytön aikana

Asiakaslähtöisyys vakuuttaa

Otto Christ AG päätyi ProMinentin laitteistoon nimenomaan asiakaslähtöisen projektisuunnittelun ansiosta: ProMinent valmisti laitteiston mittatilauksena asiakkaan määritysten mukaan ja asensi esiasennettuna toimitetun laitteiston paikalleen. Asiakas huolehti pelkästään säädöstä ja käyttöönotosta. Kätevä pakettiratkaisu säästi asiakkaalta sekä aikaa että rahaa. Laitteisto sisältää yhteensä seitsemän moottoritoimista Sigma/ 2 -kalvoannostelupumppua, jotka on asennettu pumppusarjoiksi. Nämä suorituskykyiset pumput toimivat energiatehokkaasti ja ehdottoman luotettavasti. Hallessa sijaitseva pesulaitteisto aloitti ProMinentin ja Otto Christ AG:n hedelmällisen yhteistyön: Nyt ProMinent-tekniikalla varustettuja pesulaitteistoja on myös Nürnbergissä, Baselissa, Luzernissa ja Bielissä.

Helppokäyttöisyys ja luotettavuus – siistiä!

  • Esiasennettu laitteisto säästää asiakkaan työtä
  • Laadukkaampi puhdistustulos aiemmin käytettyyn käsinpesuun verrattuna
  • Laitteisto annostelee eri puhdistusaineet tarkasti erillisissä kiertojärjestelmissä
  • Annostelua voi säätää milloin vain
  • Puhdistusaineiden kulutus pysyy hallinnassa, ja asiakas säästää

Käytetyt tuotteet - Happohyökkäys lian kimppuun

Ota meihin yhteyttä

»Tiimini ja minä olemme käytettävissäsi. Kysy meiltä lisätietoja.«

Vaihde +358 9 4777 890  Lähetä kysely   

Lisää tämän toimialan käytännön esimerkkejä

ProMinent Newsletter - viimeisimmät uutiset, räätälöity sinulle! Tilaa nyt